Sağlıklı bir birliktelik için ilk adımı flört dönemiyle atabilirsin. Bu dönemde karşı cinsini daha yakından tanımak için bol bol zaman geçirebilirsin. Birlikte sosyal mekanlarda zaman geçirmek, beraber yemek yemek ve hazırlamak, aynı spor etkinliğine eş olarak katılmak gibi eylemler sayesinde onu daha iyi tanıma fırsatı edebilirsin. 


flörte sorulacak sorular

Tabii tanımana yardım edecek etkili iletişimi de unutmamalısın. Etkili iletişim için mutlaka hem yazılı hem de sözlü iletişim yoluyla sohbet etmelisin. Yazarken kurduğu cümleler, kullandığı kelimeler, konuşurken ses tonu ve samimiyeti aklındaki soru işaretlerini gidermene yardım edebilir.

Sohbetin tıkandığı durumlar da olabilir haliyle aranızda. Bu gibi durumlarda aklına flörte sorulacak sorular nelerdir sorusu gelebilir. Eğer onunla ilgili endişelerini ve merak ettiklerini gidermek istersen sohbetin akışına uygun flörte sorulması gereken sorular yöneltebilirsin. Bu yöntem sayesinde hayat görüşü ve zevkler tek tek gündeme gelebilir.

Uzun ve eğlenceli bir hayat geçirmek istediğin o kişiyi her açıdan tanımak istersen; sohbetlerinde senin için hazırladığımız flörte sorulan sorular listesini hatırlayabilirsin. Bazen olur ki aklına hiçbir soru ya da konu gelmez. Durgun olduğun anlarda iletişime renk katmak istersen; flörte sorulabilecek sorular sana rehber olabilir. Unutma, her sorunun cevabında geleceğiniz gizli olabilir :)

 

İyi Bir Seçim İçin Flörte Sorulacak Sorular Nelerdir?

 

Çocukluğuna Dair

 

Flörtü tanımak için sorulacak sorular, biraz geçmişten ipucu vermeli. Çocukluğunu iyi yaşayan bireylerin gelecekteki beklentileri de sağlıklı düzeyde şekillenir. Eğer sürekli üzülen ve stres altında yaşayan bir geçmişle tanışıyorsan; işin biraz zor olabilir. Yaşanan travmalar her ikinizi de üzebilir. Bunu öğrenmek ve ona daha iyi yaklaşmak adına çocukluğunda en mutlu olduğu yeri, en çok değer verdiği kişiyi sorabilirsin.

 

Çocukluğuna dönsen hangi yaşında kalmak istersin gibi bir soru sorarsan; onu geçmişe götürüp belki de en çok mutlu olduğu anı öğrenebilirsin. Böylece bu sorunun yanıtı sana onun neyle mutlu olduğuna dair ipucu vermiş olacak.


flörte sorular

Eğitim Hayatı Hakkında Bilgi Almak İçin

 

Flörte sorulacak doğruluk soruları eğitim hakkında olabilir. Bu sorunun yanıtları için yalan söyleme durumu mümkün olmayabilir. Çünkü elbet bir şekilde konu okula ve kurumlara gelecektir. Eğer gerçekten eğitim aldığı yerleri şehir ve adres olarak sana anlatıyorsa bu konuda sık sık konuşabilirsiniz. Belki de ortak arkadaşlarınız bile çıkabilir. 

 

Aldığı eğitim, gelecekteki mesleği hakkında da tüyolar vereceği için birçok sohbet anında gündeminiz olabilir. Kaldığınız yerden eğitim hayatına devam etmek için radikal bir karar alarak bu flörtü sağlam temellerle geleceğe de taşıyabilirsiniz. Üstelik okuduğu bölümler, hayattaki ilgisini de anlamana yardım edecektir.



flörte sorular

Zevklerini Öğrenmek Adına

 

Flörtün zevklerini öğrenmek, ilişkinin devamı için önemli bir konu. Eğer zevkleriniz uyuşmuyorsa nasıl aynı noktada buluşabilirsiniz ki? Bunu öğrenmenin en iyi yolu; yeni flörte sorulacak sorular listesinden zevklerini anlatan soruları seçmektir. Senin için bazı önerilerimiz olacak. 

 

Mesela en çok sevdiği eğlenceyi, en çok kullandığı rengi, en çok önemsediği müzik tarzını ve sık sık yaptığı sporu sorabilirsin. Bu sorular sayesinde zevklerine dair birçok detay aklında şekillenmiş olacak.


flörte sorular

Mutfak İlgisi ve Bilgisi Üzerine

 

Eğer yeni tanıştığın flörte sorulacak sorular nelerdir diye düşünüyorsan konuyu yemekten açabilirsin. Günün büyük bir kısmını yemek yemek için harcadığımızı düşününce konuşacak ne çok konu var diye düşünebilirsin. Kahvaltı, kahve saatleri, akşam yemekleri ve atıştırmalık saatleri üzerine lezzetli bir sohbet ederseniz yemek kültürünü de öğrenmiş olursun. 

 

Mesela yemek yapmayı sever misin? Hangi yemeği daha çok seversin? En sevmediğin sebze - bakliyat nedir? Mutfakta dağınık mısın? Dünya mutfaklarını takip eder misin? Bu soruları yönelttiğinde sabaha kadar konuşacak birçok konu bulabilirsin.


flörte sorular

Gelecek Planlarını Konuşmak Adına

 

Şimdiden geleceği düşünmek, sağlam adımlar atmak her konuda çok önemli. Ancak flörtü yeni tanımaya başladıysan ve henüz birkaç sene sonrasında ne yapacağını tahmin edemiyorsan; ona şu soruyu sorabilirsin: Senin için şu an mı iyi yoksa 5 sene sonrası mı? Bu sorunun yanıtında kendini 5 sene sonrasında nerede gördüğünü öğrenebilirsin.

 

Mesleki açıdan nerede olmak istediğini sorabilirsin. Kendini geliştirmeyi seven biriyse hedefleri daha yüksek olacaktır. Eğer hayattan beklentileri sabitse olduğu yerde kalabilir. Gelecekle ilgili düşüncelerini merak ediyorsan; ev ve iş hayatındaki hayallerini sorabilirsin.


flörte sorular

Hayvan Sevgisini Ölçmek İçin

 

Sen hayvanları çok seviyorsan; flörtünün de sevmesini beklersin. Bunu öğrenmek için sohbetinizde bu konuyu açabilirsin. Evinde hayvan var mı? Hiç sokak hayvanlarını besledin mi? Hayvanlara karşı alerji durumun var mı? Bir kedin olsun ister miydin? Bu sorular sayesinde düşüncelerini anında öğrenebilirsin.

 

Eğer bir taraf sevmiyorsa; bu konuda ortada buluşmak biraz zor olabilir. Sağlık sorunu nedeniyle sevmiyorsa ve yakınında istemiyorsa saygılı biçimde konuyu değiştirebilirsin.


flörte sorular

Aile Bağlarını Anlatacak Sorular

 

Aile kavramına önem veriyorsan; flörtün de ailesine saygı duyup duymadığını öğrenmek en büyük hakkın. Bu konuda düşünceleri açıkça dile getirmek için ona şunu sorabilirsin: Özel günlerde önce kimi ararsın? Bayram ve kutlama günlerinde kalabalıkla olmayı sever misin? Tatillerde ailenle zaman geçirmek senin için ne ifade eder? 

 

Ayrıca anne ve babasına, kardeşlerine karşı olan sevgisi sana göstereceği sevgiyi de ifade edecektir. Kendine, ailesine ve çevresine saygı duyanın sevgisine güvenebilirsin :)


flörte sorular

Sosyalliği Üzerine

 

Kadın ve erkek flörte sorulacak sorular listesinde sosyallik hakkında tüyo veren sorular da yer alıyor. Tiyatroya gitme sıklığını, hangi filmi sevdiğini, sinema kültürü olup olmadığını ve konserlere karşı tutumunu sorabilirsin. Sürekli evde zaman geçiren, bir kitap bile okumamış kişiyle ne kadar etkili zaman geçirebilirsin kendine de bu soruyu sorabilirsin. 

 

Eğer sen de gelişimine destek olacak ortamlarda bulunmayı seviyorsan; flörte gittiği kursları ve bulunduğu sosyal mekanları sorabilirsin.


flörte sorular

Özeleştiri Yaptıracak Sorular

 

Herkesin öz eleştiri yapması aslında çok önemli. Varsa hatalarla ve pişmanlıklarla yüzleşmek gerek. Pişmanlığa çare yok ancak geleceği daha sağlam temellerle kurmak mümkün. Bu konuda karşındakini tanımak istersen şu soruları gündeme getirebilirsin:

 

Yalan söylemek senin için ne ifade eder? Birinin kalbini kırdığında gece rahat uyur musun? Haksızlığa karşı nasıl davranırsın? Kırgın kalmaya ne kadar dayanabilirsin? Bu soruların yanıtları, birer özeleştiri içeriyor, aman dikkat!


flörte sorular

Manevi Beklentileri Üzerine

 

Hayatta maddi ve manevi beklentiler olmasa pek çoğumuz her şeyden sıkılabiliriz. Bu nedenle manevi beklentileri de sık sık konuşmak gerek; çünkü maddiyat çalışınca bir şekilde elimizde oluyor. Manevi beklentileri, seninle eş olan kişiyle uzun ve sağlıklı zaman geçirebilirsin.

 

Mutluluk senin için ne ifade ediyor? İbadetlerini ihmal eder misin? İyiliğe, insanlığa ve vicdana inanır mısın? Küçük bir çocuğu sevindirmek ister misin? Hastalara yardım etmek için zaman ayırır mısın? İşte bu sorular kişinin manevi beklentileri hakkında yanıt verebilir.


flörte sorular

Evlilik Planlarını Öğrenmek İçin

 

Uzun süredir flört ediyorsanız; artık bazı şeyleri konuşabilirsiniz sanki. Aklınızda evlilik varsa ancak gündeme bir türlü gelmiyorsa; flörte sorulacak sorular kıza ve erkeğe aynı şekilde ulaşabilir. Bu sorular ise şöyle olabilir: 

 

Aynı evde yaşama fikrine nasıl bakıyorsun? Evin sorumluluğunu kaldırabileceğine inanıyor musun? Hayata yeni bir evde yeniden başlamak ister miydin? Evlilik konusuna götüren bu soruları her ikiniz de yanıtlayabilirsiniz :)



Kendine Verdiği Değeri Anlamak Adına

 

Flörte sorulacak komik sorular olabiliyor bazen. Sohbeti yumuşatmak için en çok güldüğü anı sorabilirsin. Eğer aklına başka bir konu gelmiyorsa ve telefon başında ya da masada sohbetin tıkandığını düşünüyorsan; sabah uyandığında aklına ilk ne gelir diye sorabilirsin. 

 

Ayrıca flörte sorulacak sorular erkek ve kızlara şu şekilde de yöneltilebilir: Kendini en çok ne zaman mutlu hissedersin? Kendin için bir şey alır mısın? Evde tek başına da kalsan özenli bir yemek yer misin? Tek başına sahile gidip kahve içer misin? Bireysel soruların yanıtlarını aldığında, kendisine ne kadar değer verdiğini az çok tahmin edebilirsin.


flört




Etiketlendi: Faydalı Bilgiler