Kadın moda dünyasında literatürde yer almayan bir sözle başlayalım: “Yeteri kadar çantam var!” Sizi temin ederiz, bu cümleyi kurabilecek kadın ortalaması gerçekten düşüktür. Çünkü, özenle seçilen kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı muhakkak bir çanta, çantanın da ruh eşi ayakkabılardır!

 

her kadının sahip olması gereken çantalar

 

Bir kadının çantasız evden dışarı adımını atması, daha bu cümleyi okurken bile ironik geliyor olabilir; çok haklısınız! Şimdi görüyor ve arttırıyoruz: Bir kadının dolabında bulunması adeta yazılı olmayan bir kural, adeta bir gereklilik olan çanta modelleri de mevcut. Peki, her kadının sahip olması gereken çanta modelleri hangileri? Kadınlar için olmazsa olmaz, her kombine ve konsepte uyum sağlayabilecek çanta modelleri nelerdir?

 

 

İçeriğimizin ana odağı elbette kadınların sahip olması gereken çanta modelleri ve özellikleri. Bir kadın için işe giderken kullanılacak çanta farklı; özel bir davete gideceği vakit ya da dışarıda biraz takılmak için kullanacağı çanta farklıdır. Erkek modasında bu denli özen ya da çeşit yer almasa da -ki zaten belli başlı birkaç renk ya da modelde cüzdan erkekleri iyiden iyiye idare ediyor- durum kadınlar için tam bir cümbüş!

 

kadınların sahip olması gereken çantalar

 

Pekala, şimdi gelelim detaylara! Dolabını açıp incelediğinde, kıyafetini giydikten sonra hemen koluna takıp dışarı çıkabileceği, farklı ihtiyaçlara yanıt verebilen, her kadının sahip olması gereken çanta modelleri hangileri?

 

Esasında kimi kadınların bazen modeline aşık olarak hevesle satın alıp bir kez bile kullanmadıkları, dolabın kuytu köşesinde unuttukları çantalar olabiliyor, bu mümkün evet. Fakat biz şu an o kulvarda değiliz; kastettiğimiz klasikler, mihenk taşları, assolistler; yani, olmazsa olmazlar!

 

Evet hazırsanız, çanta iştahınız yeterince açıldıysa her kadının sahip olması gereken çanta modelleri listesine hızlıca geçiş yapalım:

 

kadın çanta modelleri

 

Her Kadının Mutlaka Sahip Olması Gereken 7 Çanta Modeli

 

Onlarca çantanız olsa bile bir yenisini daha almaktan keyif duyuyorsunuz, sizi anlıyoruz! Her kadının tutkusu hatta kombinin imzası diyebiliriz çantalar için; tabii tamamlayıcı iyi seçilmiş bir ayakkabı ile! 

 

Bu konuda bir püf noktası paylaşmadan geçemezdik. Çanta satın almak, durmaksızın koleksiyona bir yenisini eklemek aslında mantıklı sayılmaz. Önemli olan:

 

  • Genel olarak tarzınıza en uygun

  • Kaliteli ve uzun ömürlü

  • Farklı trendlere, güncele ayak uydurabilecek renklerde

  • Karakterinizi ve çizginizi yansıtan

  • Kullanışlı modellerde çantalar satın almaktır.

     

 

     

    kadın çanta trendleri

     

    Renk demişken bu konuyu da aydınlatmak isteriz; zira en az model kadar mühim. Satın alacağınız çantaların renklerine iyi karar verirseniz her türlü kombininiz için kullanabileceğiniz klasikler oluşturabilirsiniz. 

     

    Peki hangi renkler uzun süre kullanıma daha uygun?

     

    • Siyah

    • Koyu gri

    • Nude tonlar

    • Lacivert

    • Kahverengi

    • Koyu Yeşil

     

    Püf noktaları hakkında hemfikirsek şimdi kadınların sahip olması gereken çanta modelleri listesine geçelim hemen. Günlük, rahat kombinlerden şık davetlere, ofis veya okul modasından spora bir kadının dolabında bulunması gereken çanta modelleri gerçek çanta tutkunları için geliyor:

     

    kadın çantaları

     

    1) Evet! Doğru Tahmin, Number One: Omuz Çantaları

     

    • Omuz çantası olmadan kadınların sahip olması gereken çanta modelleri listesine başlayacağımızı düşünmüyordunuz tabii ki :) Konuya uzak olanlar için hemen açıklama gelsin.

    • Omuz çantaları kullanışlı, modası kolay kolay geçmeyecek bir modeldir. Aynı zamanda eşyalarınızı içine rahatça sığdırabilirsiniz; çoğunlukla fermuarlı oldukları için ağızları sıkı kapanır ve tüm malzemeleriniz güvende olur!

     

    İşe nereden başlasam diye vakit kaybetmeden sizin için kadın omuz çantası modellerini hemen ekliyoruz. Üstelik yerli & yabancı markaların buluşma noktası eçantada kargo yalnızca 1 TL!

     

    2) Kurtarıcı, Rahat ve İşlevsel: Çapraz Askılı Omuz Çantaları

     

    • Dışarı çıktığınız her durumda yanınızda fazla eşya taşımanız gerekmeyebilir; bazen çabucak bir jean-tişört ya da mevsimine göre rahat bir kombin oluşturup hafta sonu biraz hava almak, arkadaşlarınızla vakit geçirmek ya da bir yerlerde gezinmek isteyebilirsiniz.

    • İşte tam da bu anların kurtarıcısıdır çapraz askılı omuz çantaları. Küçük veya orta ebatlarda 1-2 renk askılı omuz çantası alarak onlarca çeşit kombini kurtarabilirsiniz!

     

    Binlerce çeşit model var, hangisini nasıl seçeceğim diye düşünürken yakaladık sizi! eçanta, en kaliteli ve seçkin çapraz askılı kadın çantası modellerini sizlerin beğenisine sunuyor. Renk, filtre ve marka filtresi de uygulayabilirsiniz üstelik!

     

    3) Yoğun Tempolu Günlerin, Seyahatlerin Konforlu Dostu: Sırt Çantaları

     

    • İnsan bazen sırtına bir çanta alıp uzaklaşmak ister, değil mi? Birkaç eşya toparlayıp seyahate çıkmak için, uzun sürecek yolculuklar için biçilmiş çantadır diyebiliriz bu modeller için. 

    • Ayrıca koşturmalı, yoğun tempolu günlerde, okula, işe giderken, eliniz kolunuz doluyken bir de çantanın yükü eklenmesin diye, sırt çantaları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

     

    Tam da zevkinize uygun sırt çantası modelleri en iyi markaların birleştiği adreste; yani Eçanta! Mağaza mağaza gezip yorulmadan tüm modeller ayağınıza geliyor. Tek tıkla hızlıca ulaşabileceğiniz sırt çantaları için:

     

     

    4) Konsere, Festivale Birebir, 4 Mevsim Kullanışlı: Bel Çantaları

     

    • Son yılların en gözde çanta modellerinden bel çantaları listemizde yerini aldı! Rahatına düşkün, hareketli ve enerjik kadınların olmazsa olmazı bel çantaları, sizin de dolabınızda yer almalı!

    • Özellikle de ayakta uzun saatler geçireceğiniz, doyasıya eğlenebileceğiniz konser ve festivaller için de en uygun ve güvenli seçim diyebiliriz.

     

    En yeni bel çantaları, kombinlerinize uyum sağlayabilecek, kullanışlı ve güvenli modeller Türkiye’nin en sık ziyaret edilen çanta platformu eçantada! Üstelik alt limitsiz tüm ürünlerde kargo sadece 1 TL!

     

     

    5) Özel Davetler İçin En Şık Seçim: Portföy (Clutch) Çantalar

     

    • Kutlama yemeği, düğün, davet gibi farklı konseptlerdeki özel günler için kuşkusuz tercihiniz portföy çantalardan yana olmalı. Havalı kıyafetler içindeyken elinizde taşıyabileceğiniz, kombini gölgelemeyecek portföy modeli da bir kadının sahip olması gereken türde çantalardan.

    • Bu model için telefon, mini bir cüzdan ve anahtar yeterli olacaktır; dikkati elbisenizde toplamak istiyorsanız küçük ve kullanışlı bir portföy çanta seçebilirsiniz.

     

    Yaklaşan özel bir etkinlik ya da davet mi var? Elbiseniz hazır ama çantanız ortalarda yoksa hemen Eçanta portföy çanta modellerine göz atın. Zevk ve bütçenize uygun modelleri kolayca bulabileceğinize eminiz…

     

     

    6) Spora, Yolculuğa Giderken Olmazsa Olmaz: Spor Çantalar

     

    • Günlük kombinlerin ve ihtiyaçların yanı sıra orta boyutlarda bir spor çantası da epey işinizi görecek. Spora gideceğiniz vakit veya kısa süreli, günübirlik yolculuklar için en azından 1 adet spor çantası edinebilirsiniz.

    • Spor çantası seçerken bölmelerinin olması hayat kurtaracaktır. Böylece yanınızda ek çanta taşımadan kişisel günlük eşyalarınızı da (telefon, cüzdan, anahtar, gözlük, parfüm, hijyenik ped vb.) bir bölmeye ekleyebilirsiniz.

     

    Spor ekipmanlarınız arasında vazgeçilmeziniz olacak, günübirlik kısa yolculuklarda kullanışlı özelliklere sahip tüm spor çantalarına tek tıkla hızlıca eçanta üzerinden ulaşabilirsiniz, kaçırmayın!

     

     

    7) Ekolojik, Özgür, Kullanımı Kolay: Bez Çantalar

     

    • İster plaja ister market alışverişine ister gezinmeye… Dünyanın en kullanışlı çantaları arasındadır bez çantalar! Üstelik kullanımı o kadar kolaydır ki varlığını bile hissetmezsiniz.

    • Zevkinize hitap eden, belki baskılı biraz eğlenceli belki de düz bir renk bez çanta satın alıp dolabınıza kullanışlı bir çanta modeli ekleyebilirsiniz. Kullananlar bu çantanın özgür bir his verdiğini söylüyor, denemek lazım!

       

     

       

      beyaz bez çanta

       

      İlgini Çekebilir:

       

      Her Sezona Uygun Çanta Modelleri

       

      Her Duruma Uygun Beyaz Çanta Modelleri

       

      Bisiklet Tutkunları İçin Çanta Seçimleri

       

      2020 Sonbahar Çanta Modasına Göz Atalım

       

      Normalleşme Sürecinde Dışarı Çıkarken En Büyük Yardımcın: Bel Çantaları

       

      Etiketlendi: Faydalı Bilgiler