Hayatında ne kadar süredir sana artık hizmet etmeyen fazla yükleri taşımaya direniyorsun? Somut ve maddesel ağırlıkların da ötesinde kendi ruhunu keşfetmek ve gerçekleştirmek için motivasyon sağlayabiliyor musun, üst benliğinle ne kadar iletişim halindesin?

 

“Her gün ışığı yaşamaya çalışıyoruz ve bize katılmanı çok isteriz.” Kipling

 

Okuduklarında tıkladığın içerik arasında bir bağ kurmaya çalışıyor olabilirsin; elbette şu an bir meditasyon uygulamasında ya da kişisel gelişim podcast yayınında değilsin; fakat az sonra hayatında fark yaratacak, zihninde ve bakış açında iz bırakacak her yönüyle orijinal bir markanın hikayesi ile büyüleneceksin, hazır mısın? Seni hemen şimdi Kipling ile tanıştırıyoruz.. 

 

İsmini macera romanı yazarı Rudyard Kipling’den alan, Orman Kitabı adlı eserden ilham alınarak ‘maymun’ simgesiyle bütünleşen Kipling markası, kendini en az bir maceraperest, seyahatsever, gezgin kadar enerjik hisseden, çılgın tecrübelere hevesli görüyorsan senin en yakın yol arkadaşın ve işlevsel yardımcın olacak. Şimdi dilersen Kipling’e mercek tutalım ve daha yakından merhaba diyelim!


kipling



“Adımlarınızı hafifletir; kendi yolunuza gitme merakınızı güçlendiririz.” Kipling

 

Senin yeni yerler keşfetmeni, ruhunu farkındalık frekansıyla uyumlayarak, vizyonunu genişletmeni, anda kalmanı ve doyasıya tüm duygularını yaşamanı kolaylaştıracak, bu adımda sana bir köprü olacak Kipling çantaları daha önce benzerine rastlamadığından emin olduğumuz zihniyete sahip. 

 

Hayata karşı olumlu, ılımlı ve istekli özellikle de ‘kabulde’ bir anlayış benimsemenin ve bunu da zarafetle uygulamanın farkında olan Kipling markası, seni hayatın tüm dinamizmine hazırlıyor; kolayca ayak uydurmanı ve bu tempoda tamamen ‘kendin’ olarak sürdürülebilirliğini sonsuz kaynaklardan beslemeni sağlıyor. Öyle ki Kipling, bugün:

 

  • 80 ülkede 

  • 4000 satış noktasında 

  • 400 mağazada hizmet veren,

  • 35 milyon kadın tarafından kullanılan dev bir marka.


kipling markası



Zamansız Tasarımlar ve Tavizsiz Kalite Anlayışı: Kipling

 

7’den 70’e herhangi bir yaşta olabilirsin; aslında yaşını sınırlandırmanın dışında ruhunu, düşünce yapını revize etmen çok daha mühim. Çünkü bedenin, zihnin ve tecrübelerin senin dünya gezegenindeki maceranda -ki bunu bir çeşit aksiyon filmi olarak düşünürsek (2020 dahil) tek kişilik dev bir kadrosun; sahneni kullanmalısın- en sıkı en kafa yol arkadaşların olacak. Peki Kipling marka çantalar sahneye hangi bölümde dahil oluyor?

 

Mesela bir çantayı 1987 yılından beri kullanabileceğini düşünür müydün? Hem de aynı ilk günkü sağlamlıkta aynı kalitede aynı moda anlayışına uygun ve aynı işlevsel özellikte! Kipling çantaları ve özellikleri içeriğime denk gelmemiş olsa idin bunu belki bir müzeye yakıştırabilirsin; oysa kendin için bir Kipling çantası satın aldığında bu deneyimi birebir yaşayan kişi bizzat sen olacaksın.


kipling çantaları



Kipling’i Diğer Çantalardan Ayıran 4 Özelliği

 

Buraya kadar bizimle kalmaya devam ettiysen şimdi seni daha somut ve netlik içindeki farklı bir pencereyi aralamaya davet ediyoruz. Gel ve birlikte Kipling markasının diğer çantalardan farkı nedir, Kipling’in fark yaratan özellikleri nelerdir madde madde inceleyelim:

 

  • Hafif: Çantalar olabilecek en hafif; aynıda zamanda uzun ömürlü malzemelerden üretilmiştir. Gün içinde, seyahatlerde ya da ofis, okul rutinlerinde tüm eşyaların için dayanıklı bir tercihtir.

  • Çok Cepli ve Fonksiyonel: Anahtar, cüzdan, kartlık, gözlük, şarj aleti gibi gün boyu yanında olacak kişisel eşyalarını organize edip kolayca ulaşabileceğin çok sayıda fermuarlı ve fermuarsız cebe sahiptir. Ayrıca anahtarlık klipsi sana gün içinde en azından birkaç dakika zaman kazandıracaktır, ne dersin?

  • Silinebilir Malzeme: Covid-19 sürecinde hijyenin öneminin tamamıyla farkına vardık. Kir, leke ya da kullanıma bağlı kirlenmenin üstesinden hemen gelmek isteyebilirsin. Kipling çantaları silinebilir, temizlenebilir özelliğe sahiptir.

  • Su İtici Kumaş Teknolojisi: Yağmur yağarken çantamızın içindekilerin ıslanmasından endişe duyarız… Ya da ofiste çalışırken dalgınlıkla kahve kupasına çarpıp çantanın üzerine devirebilirsin… Bu gibi anksiyetik kurgular Kipling ile tarihe karışıyor; sakin ol ve su geçirmez kumaşın rahatlığını yaşa!


kipling türkiye



Kipling Çanta Modelleri eçantada!

 

Belçika’da küçük bir dairede yaratılan Kipling, 2009 yılından beri, 10 yıldan fazla süredir Türkiye’de. Modern, genç, eğlenceli, kullanışlı, kaliteli ve cool tasarımlarıyla rakiplerinden ayrılan Kipling markası; sektördeki 40 yıllık tecrübesiyle kalitesini koruyan Tuğba Çanta kuruluşu eçantada seni bekliyor!

 

Üstelik eçantada alt limit olmaksızın kargo ücreti sadece 1 TL! Güvenli alışveriş, ihtiyaç duyduğun her an ulaşabileceğin müşteri hizmet ekibi, hızlı teslimat güvencesiyle Kipling çanta modelleri eçanta aracılığıyla tek tıkla kapında.

 

 

İlgini Çekebilir:

 

 

Herschel Çanta Tercih Rehberi

Benetton Çanta Tarzını Anlatıyoruz!

Teknoloji Düşkünüysen Bu Çantalar Tam Senlik!

Guess Çantanın Orijinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Orijinal Eastpak Satın Aldığımdan Nasıl Emin Olabilirim?

Etiketlendi: Markalar