Renklerin psikolojisine ve enerjisine inanır mısın? Her rengin bir anlamı ve kişi üzerinde etkisi vardır biliyor musun? Giyeceğin kıyafetlerde renk seçimi hem kişiliğini hem de o günkü ruh halini yansıtır aslında. Modaya uygun renkler seçerek ruhunun bir yansımasını ayna karşısında görebilirsin. Bunun için renklerin ne ifade ettiğine dair bilgi edinmelisin. Edineceğin bilgiler arasında zümrüt yeşili de yer alır. Bu renkle hangi kıyafetlerini ne zaman giyeceğini düşünüyorsan sana bazı konuları anlatmak için buradayız.

 

Zümrüt yeşili, denge ve uyum bir rengidir. Bu rengi seçtiğin her eşya ve üründe, aklındaki bazı soruları dengelemiş olursun. Doğanın renklerinden biri olan zümrüt yeşili, insana güven ve huzur duygusunu aşılar. Bu rengi kullanmak istediğinde aslında kendine olan güvenini ve iç huzurunu ifade edersin.

 

İç mekanlarda sık sık kullanılan zümrüt yeşili, üretkenliği ve yüksek enerjiyi temsil eden bir renktir. Bu şık ve çekici renk dolaplara da yansır. Seçilen kıyafetler zümrüt yeşili olduğunda kişi kombinini huzurla ve yüksek enerjiyle tamamlayabilir.

 

Peki, zümrüt yeşili modası nasıl kullanılır? Hangi parçalar bu renkle daha şık görünür? Şimdi sana zümrüt yeşili renk modasını yakalaman için bazı püf noktalarından bahsedeceğiz. 

Zümrüt yeşili rengi elbiselerinle, gideceğin yerlerde şık ve cool görünmek için bu söyleyeceklerimizi dikkate alabilirsin.

 

 

Zümrüt Yeşili Renk Modasını Nasıl Yakalarsın?

Toprak Tonlarıyla Kombinle

 

  • Modaya göre giyinmek ve kombinler yapmak için renk seçeneklerinden biri de zümrüt yeşili olacaktır. Bu rengi kahvenin her tonuyla beraber kullanabilirsin.

  • Kahve kot ve eteklerle beraber zümrüt yeşili üst giyim giyebilirsin. Bu gibi seçimlerde ayakkabın da toprak tonlarında olmalı.


zümrüt yeşili renk modası



Gold Detaylı Aksesuarlar Kullan

 

  • Gold düğme ve takılar, zümrüt yeşili kombinlere şıklık kazandırıyor. Hem havalı hem de şık görünmek için zümrüt yeşili giydiğin günlerde küpe, kolye, kemer seçimlerinde gold detayına yer verebilirsin.

  • Hiçbir şekilde gold aksesuar bulamadığın günlerde ayakkabındaki ufak gold zincir dahi bu kombini şık bir şekilde tamamlayabilir.

 

zümrüt yeşili nasıl kombinlenir



Siyah Pantolonla Şıklık Oluştur

 

  • Herkesin dolabında mutlaka siyah pantolon yer almalıdır. Bu pantolonu özellikle de zümrüt yeşili üst giyeceğin günlerde hemen kullanabilirsin.

  • Siyah dar ya da bol paça pantolon üzerinde, zümrüt yeşili triko veya tişört kullanırsan spor şıklığı elde edebilirsin.




Kış Modasında Zümrüt Yeşili Kaşe Montlar

 

  • Sonbaharın kahverengi detayları yaşadığın şehri sarıp sarmalamaya başladıysa sen de bu mevsime zümrüt yeşili kombinlerinle ayak uydurabilirsin.

  • Mont, kaşe, ceket ya da hırka gibi dış giyim ürünlerinde zümrüt yeşili rengine yer vererek sonbaharın kahverengi temasında dikkatleri üzerine toplayabilirsin.




Şık Davetlere Zümrüt Yeşili Elbiseler

 

  • Özel bir davet için şık elbise arıyorsan bu elbisenin rengi neden zümrüt yeşili olmasın? Seçiminle tarzını davetlerde de konuşturabilirsin.

  • Dantel detaylı ya da saten zümrüt yeşili elbiseleri en güzel günlerde kullanarak şık tarzında öne çıkabilirsin. Elbiselere en çok yakışan renklerden biridir zümrüt yeşili.

 

zümrüt yeşili renk modası



Spor Ortamlar İçin Zümrüt Yeşili Sweatshirt Kombinleri

 

  • Zaman zaman spor ve rahat giyinmek istediğinde polar, sweatshirt seçimlerini zümrüt yeşili renginden yapabilirsin. Bu üst parçaları gri ya da siyah eşofmanla tamamlayabilirsin.

  • Füme, siyah, kahverengi taytla zümrüt yeşili spor giyimlerini cool şekilde kombinleyebilirsin. Bu gibi kombinlere yakışır rahat sneakersleri de eçantada bulabileceğini hatırlatalım.




Klasik Şıklık İçin Zümrüt Yeşili Etekler

 

  • İş ve ofis şıklığında zümrüt yeşili kıyafetlerle tarzını konuşturabilirsin. Eğer etek giymeyi seviyorsan siyah gömlek altında zümrüt yeşili etek giyebilirsin.

  • Dantel detaylı, midi kot zümrüt yeşili eteklerin üzerine siyah triko çekerek rahat ve özenli görünmeyi tercih etmeyi unutma.


zümrüt yeşili kombinler



Sonbahara Zümrüt Yeşili Kazaklarla Eşlik Et

 

  • Zümrüt yeşili her mevsim kullanabileceğin bir renk. Doğadan gelen huzuru temsil eden bu rengi, yine doğada kullanarak sonbahar günlerinde değerlendirebilirsin.

  • Dökülen yaprakların kahverengi temasında, zümrüt yeşili kazaklarınla ya da örgü elbiselerinle çok şık görünebilirsin.




Kareli Gömlek ve Zümrüt Yeşili Trikoyla Cool Görün

 

  • Dolabındaki zümrüt yeşili triko ve kazakları kullanabileceğin kombinlerden biri de kırmızıya şans vermek olacak. 

  • Kırmızı detayını genellikle kareli gömleklerde görebilirsin. Eğer kırmızının hakim olduğu gömleğin varsa bu gömleğin üzerine zümrüt yeşili kazak ya da hırka çekip cool görünüm elde edebilirsin.




Kiremit Rengi Şalla Zümrüt Yeşili Tesettür Kombinleri

 

  • Tesettür giyimde de önemli bir yeri olan zümrüt yeşili, genellikle toprak tonlarını tamamlayan unsur olarak kullanılır.

  • Toprak tonlarında tunik, elbise ya da eşofman tunik kullanmak istersen şalını zümrüt yeşili renginde seçebilirsin. 




Hardal ve Zümrüt Yeşili Uyumu

 

  • İki ayrı huzur veren rengi bir kombinde toplamak ister misin? Huzur ve güvenin temsili zümrüt yeşili; yine huzur ve sakinliğin rengi hardalla kullanılabilir.

  • Alt ya da üst giyimlerinden biri zümrüt yeşili ise; diğer parçada hardal tonlarının olmasına dikkat edebilirsin. Bu iki renk seni sonbahar havasına götürecek ve ruhunun arınmasına yardım edecektir.




Simsiyah Kombinde Zümrüt Yeşili Çanta

 

  • Kombinleri tamamlayan parçalardan biri olan zümrüt yeşili, çanta seçiminde de dikkat çeker.

  • Davetlerde, ofis şıklığında ya da toplantılarda siyah ağırlıklı giymişsen çantanda zümrüt yeşili rengi olabilir. Bu renk sayesinde kombinini dikkat çekici hale getirebilir, şık bir görünüm elde edebilirsin.




Zümrüt Yeşili Hırka İçinde Triko Elbiseler

 

  • Sonbaharda ya da ilkbaharda hırka giymeyi seviyorsan zümrüt yeşili hırkayla birbirinden cool kombinler yapabilirsin. Bunlardan biri de elbise üzerinde zümrüt yeşili hırka kullanmak olacak.

  • Dizlerde, mini ya da uzun bir penye elbise giydiğinde, zümrüt yeşili renginin hakim olduğu hırkanla son dokunuşu yapabilirsin. Triko elbise üzerinde zümrüt yeşili örgü kazaklar oldukça şık duracak.

 



 

 

İlgini Çekebilir:
 

 

Ayakkabı Çanta Kombini Nasıl Olmalı?

 

Leopar Desenli Kombinler: 7 Göz Alıcı Fikir

 

Türk Influencerlardan Göz Alıcı Çanta Seçimleri

Sezonu Çiçek Gibi Aç: Tatil İçin En İyi Elbise Tavsiyeleri

Etiketlendi: Moda Dünyası