Keten kumaşlı pantolonların modası hiç geçmez. Özellikle de spor ve havalı görünmek isteyen kadınların, erkeklerin severek tercih ettiği keten pantolon çoğu zaman özenli giyimin timsalidir. Üzerinde kullanılan parçalara göre kombin tarzı oluşturulan aynı zamanda çeşitli aksesuarlar ile tamamlanan keten pantolonlar, dört mevsim kurtarıcı parça olarak dolaplarda yerini alır. Erkeklerin dolaplarından eksik edilmeyen renk renk keten pantolonlar sayesinde iş ve sosyal mekan kombinleri saniyeler içinde hazırlanabilir.


keten pantolon kombinleme

Keten pantolonun vücuda rahat şekilde oturan bir yapısı vardır. Bu pantolonlar yıkandıktan sonra kısa bir ütü ile daha da özenli görünebilir. Klasik giyimle olduğu gibi spor giyimle de eşleşebilen birçok renkli keten pantolon kişilerin tarzı hakkında büyük oranda bilgi verir. Keten pantolon kullanan kişiler hem giyimine özen gösteren hem de cool görünen kişiler olarak izlenim oluşturabilir.

Sıcak ve soğuk havalarda erkek keten pantolon kombin tamamlamak çok kolaydır. Gömlekle ya da tişörtle anında mükemmel ikili elde edilebilir. Bu kombinleri tamamlayacak uygun bir ayakkabı da seçilmelidir. İşte eçanta olarak bu noktada sana rehber olmak için buradayız. Burada seninle keten pantolon kombin kadın ve erkek kombinleri üzerine konuşalım istedik. Sen neredeysen kombinin ve tarzın da seninle olacağı için her zaman daha iyi görünmeni diledik. İşte seni daha iyi hissettiren, dolabındaki parçaları kullanışlı hale getiren keten pantolon gömlek kombinleri ve ötesi!

 

Keten Pantolon Özellikleri Nelerdir?

 

Keten pantolonlar, iri ve gözenekli yapıya sahip olan rahat kumaşla üretilen alt giyim ürünleridir. Bu pantolon modellerinin her mevsim serin tutma ve teri önleme özelliği mevcuttur. Bel, bacak ve bilek kısmının hava almasına yardım eden keten pantolonlar, kadın ve erkeklerin özellikle de yaz aylarında daha rahat hareket etmesine yardım eder. Keten pantolon modelleri, yaz mevsimi dışında da tercih edilmektedir. Birçok parçayla kolayca kombinlenebilir.


keten pantolon kombin



Keten Pantolon Ne Zaman Giyilmelidir?

 

Keten pantolonu giymek için özellikle de bir zaman dilimi arıyorsan; çok hareket edeceğin ve sıcak günleri tercih edebilirsin. Serin tutan ve vücudunun nefes almasına yardım eden bu kumaş türü sayesinde terleme oranını en aza indirebilirsin. Ayrıca diğer zaman dilimlerinde istediğin şekilde kullanabileceğin cool ve rahat bir pantolon modeli olarak dolabında yerini alabilir.


keten pantolon



Kadınlar İçin Keten Pantolon Kombinleri

 

Kadınlar için önerilen keten pantolon modelleri, aslında birçok üst giyim parçasıyla kombinlenebilir. Sadece renk ve tarz uyumuna dikkat ederek birkaç sihirli dokunuşla keten pantolonu kombinleyebilirsin. Bu tür pantolonların toprak tonuyla daha iyi göründüğünü söyleyebiliriz. Pantolon rengine göre alt ya da üst tonda bir renk seçerek iyi görünen ikili kombin yapabilirsin. Hatta şöyle ifade edelim sana:

 

Beyaz ya da ekru keten pantolonu kullanmak istediğinde dolabındaki hardal, taba, kahve, yeşil ve sarı parçaları kullanabilirsin. Özellikle de sıcak günlerde bu renklerdeki tişört ya da kısa gömlekleri severek tercih edebilirsin. Mavinin her tonunu seviyorsan açık renkli keten pantolonlar üzerinde deneyebilirsin. 2 parçaya uyum sağlayan kemerle kombinde bütünlük oluşturmayı unutmamalısın.

 

Gideceğim ortamda cool ve havalı görünmek için keten pantolonda kemer kullanmanı öneririz. Kemer kullanacağın anlarda üst giyimi pantolon içinde hafiften sıkıştırman gerek. Mesela lacivert bir keten pantolon kullanacaksan taba ya da krem tonlarında kemer tercih edip üzerinde de lacivert detayı olan bir ürün bulundurabilirsin. İşlemeli gömlek, mavi baskılı tişört gibi.

 

Ofis ortamında keten pantolonu sık sık kullanacağın dönemlerde dolabında gömleklere yer vermen daha iyi. Gömlek şıklığını haftanın her gününde yansıtmak istersen keten pantolonun rengine eşlik edecek tarzları seçebilirsin. Bol paçalı keten pantolon için bol kesim gömlek deneyebilirsin mesela.

 

Kadın dolaplarının vazgeçilmezi olan siyah keten pantolon ise herkesin kurtarıcısı olacak. Spor ayakkabıyla, topuklu ayakkabı modelleriyle hem klasik hem de cool giyimleri tamamlayacak. Siyah keten pantolon + beyaz ya da krem gömlek + beyaz spor ayakkabı ile günlük şık bir kombin elde edebilirsin. Özellikle özenli olman gereken anlarda ise siyah topuklu ayakkabı + siyah keten pantolon ve toprak tonlarındaki gömlek ya da klasik bluz modellerini değerlendirebilirsin.

 

Keten pantolonların havalı ve rahat görünümlerini birkaç aksesuar kullanarak klasik havaya çevirebilirsin. Gold ya da gümüş aksesuarlar, mini çantalar ve gösterişli tokalar ile keten pantolonuna hareketlilik katabilirsin.

 

Son olarak keten pantolonların üzerinde ceket kullanmanı önereceğiz. Özellikle de blazer ceketleri bu pantolonlara çok yakıştıracaksın. Kollarını dirsekte bırakan ceketler sayesinde çok şık ve özenli bir kombinle evden çıkabilirsin. Ceket içinde tek renk tişört ya da askılı body kullanman bile seni bir adım öne çıkarabilir!


keten pantolon



Erkekler İçin Keten Pantolon Kombinleri

 

Kadınlar da erkekler de keten pantolonu birçok şekilde kombinleyebilir. Erkeklerin dolabında mutlaka yer alması önerilen keten pantolonlar çeşit çeşit gömlekle bir araya geldiğinde harika kombinler elde edilebilir. Yaz aylarında çiçek ve geometrik desenli gömlekleri daha da ön plana çıkaran açık renkli keten pantolonlar, kış ayı geldiğinde de rahatça kullanılabilir.

 

Eğer erkek keten pantolon gömlek kombinleri yapılacaksa mutlaka kemer kombinde yer almalıdır. Keten pantolonu belden tam olarak oturtmak için kemer önemli bir aksesuar olarak kullanılacaktır. Dar paça keten pantolonu giyecek olarak erkekler, ayakkabı içinde kullanılacak çoraplara dikkat etmelidir. Kısa ve spor görünümlü çoraplar sayesinde dar paça keten pantolonu daha iyi gösterebilirler.

 

Yakalı tişörtlerle bir araya geldiğinde cool kombin yansıtan açık renkli keten pantolonlar, aynı tonlardaki tişörtlerle kullanılmalıdır. Kahverengi pantolonla krem ya da ekru tişört kullanılması önerilir örneğin. Eğer siyah bir keten pantolon kombinde yer alacaksa; siyah desenleri olan birçok tişört tercih edilebilir.

 

Erkeklerin severek kullandığı renklerden biri olan lacivert, keten pantolonlara da yansımakta. Lacivert ile beyaz, siyah, açık mavi gömlekler bir araya gelebilir. Bir araya geldiğinde ise hem ofise hem de sosyal mekanlara uyan kombinler hazırlanır.

 

Şık bir davet için keten pantolon kullanmak isteyen erkeklere şöyle bir önerimiz olacak: Eğer keten pantolon erkek kombin seçenekleri davet ve düğün gibi yerler için planlanıyorsa mutlaka gömlekle kravat kombinde yer almalıdır. Özenli bir kombin için taba, lacivert ya da siyah keten pantolon ön planda olabilir. Bu pantolonların üzerinde bordo, beyaz ve haki yeşili gömlekler bulunabilir. 

 

Bahar ve yaz aylarında ferah ferah gezmek isteyen erkekler kısa ya da uzun paçalı keten pantolon tercih edebilir. Hatta keten kapri ve şort da kullanabilir. Bu parçaları tamamlayan salaş kısa kollu keten gömlekler, birçok mağazada alıcısını bekler. 

 

Yaz rahatlığı için keten pantolon kullanmak isteyen erkekler, üst giyim tarzına göre ayakkabu seçmelidir. Klasik kombinlere günlük klasik ayakkabılar, spor kombinlere sneaker tarzı ayakkabılar eşlik edebilir. Keten pantolonlar her mevsim erkeklerin dolabında kurtarıcı parça olacaktır!



keten pantolon kombinleme

 

 

İlginizi çekebilir: 

 

Vegan Çanta Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladık!

 

Kahverengi Pantolon Modelleri Nasıl Kombinlenir?

 

Modası Geçmeyecek Tasarımlar: Vintage Ne Demek?

 

Konserlerde Şık Olmanı Sağlayacak Kombin Önerileri

 

Her Tarza Uygun Bez Çanta Modelleri ve Kombin Fikirleri

 

Etiketlendi: Kombinler Moda Dünyası