Toprak tonlarından biri olan kahverengi, birçok kişinin dolabında çeşitli şekillerde kendine yer bulur. Bazen cekette bazen de gömlekte kullanılan kahverengi, genellikle pantolon raflarında dikkat çeker. Özellikle de erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan bu renk sayesinde onlarca erkek kombini kolayca yapılabilir. Çünkü kahverengi toprak tonlarına çok iyi uyum sağlar. Mevsimlerden bir de sonbaharsa bu rengi yakalayacak sayısız kıyafet tercih edilebilir.


kahverengi pantolon kombinleri



Kahverengi pantolon kombinleri, günümüzde erkeklerin merak ettiği konular arasında. İş ve sosyal yaşamda daha özenli görünmek, daha iyi kombinle evden çıkmak ve tarzı yansıtmak için keten kumaşta ya da kumaş pantolonda kahve severek kullanılır. Biz de artık bu konuya açıklık getirmek ve herkesin kombinini kolayca yapmasını sağlamak adına kahve pantolon kombinleri nasıl yapılır anlatmak istedik. Erkeklerin çok sevdiği renklerden biri olan kahve, kadınların da dolabında yer almakta tabi. Açık, geçişli ya da koyu kahverengi pantolon kombinlerde nasıl kullanılmalı öğrenmek ister misin?



Klasik giyimde, sportif kombinlerde, en özel günlerde ve aklına gelebilecek her ortamda kadın- erkek kahverengi pantolon kombinleri yapmak istersen; bu satırlardaki önerilere kulak verebilirsin. İşte dolabındaki en sevdiğin parçalarla yapabileceğin kahverengi pantolon kombin önerileri! Daha şık ve iyi görünmek için yazıyı mutlaka sonuna kadar okumalısın!

 

Yaz Kombinlerinde Kahverengi Pantolon

 

Kahverengi pantolon kombinleri kadın ve erkeklerin her mevsim vazgeçilmezi olmuş durumda. Yaz ayları geldiğinde spor şıklık sağlamak isteyenler, jean yerine kahve tonlarındaki pantolonları giymeyi tercih etmeye başladı. Bu pantolonları yazlık kıyafetlere eşlik ettirmek için herkesin dolabında beyaz tişört ve beyaz gömlek bulunmalı. Özellikle de oversize beyaz tişört sayesinde kahverengi pantolona sportif bir hava eklenebilir.

 

Kadın ve erkeklerin beyaz gömlek giyeceği günlerde tercih edeceği kahve pantolon, yine benzer tonlardaki diğer aksesuarlarla kullanılabilir. Yazlık gömleklerde gözü çok yormayan işlemeler ve desenler bulunabilir. Pantolonu ön plana çıkarmak için gömleğin slim fit olması ya da ince kumaşlı kadın gömleklerin tercih edilmesi önerilir.

 

Yazlık kombinlerde bu pantolonu rahatça kullanmak için askılı tişörtler de tercih edilmekte. Hardal, beyaz, füme ya da siyah askılı tişörtlerin altına kahverengi pantolon kolayca kullanılabilir. Tişörtün rengine göre ayakkabı ve pantolon seçimi yapılması önerilir. Bütünlük, kombin için önemli!


kahverengi pantolon



Kış Kombinlerinde Kahverengi Pantolon

 

Kış mevsimi geldiğinde kadınlarda ve erkeklerde katmanlı giyim modası öne çıkıyor. Özellikle de ceket, mont ve kaban gibi kışlık ürünler dolaplarda kendini gösteriyorsa haftanın birkaç gününde kahverengi pantolon da kullanılıyor diyebiliriz. Soğuk kış günlerinde kahverengi pantolon giymek istersen keten tercih edebilirsin. Keten üşümeni önleyebilir. Bu konuda sana kahverengi keten pantolon kombin önerileri verelim, hazır mısın?

 

Söz konusu kış mevsimiyse bir şekilde bot ya da çizme giyeceğin günler gelecek. Çizme giyeceğin kombinlerde kahverengi pantolonu çok iyi kullanmalısın. Bol paça pantolon modelinin altında kısa bot ya da bacağı saran çizmeleri tercih edebilirsin. Çizmenin rengi bej, siyah, koyu kahve olabilir. 

 

Kış kombinlerinde kahverengi pantolonu kullanacağın günlerde dış giyime de özenmelisin. Kaban ya da mont seçimini rengine göre belirleyebilirsin. Kahve hırka, kaban, kaşe şişme yelek kullanma imkanın varsa hiç düşünmeden kombine ekle. Pantolon ve dış giyim kahverengi olduğunda, diğer parçaları hardal ya da koyu yeşil kullanabilirsin. Hiçbir seçeneğin yoksa krem ürünlerle kombinini tamamlayabilirsin.

 

Kış döneminde kahverengi pantolon kombinleri erkek giyiminde gömlekle tamamlanabilir. Bej, siyah, beyaz, hardal ve yeşil triko içinde gömlek kullanılabilir. Özellikle de en soğuk günlerde katmanlı giyim tercih edilebilir. Yine bu kombinleri erkek botları tamamlayabilir. Tarzı öne çıkarmak ve cool görünmek için kışlık kot gömlek, kahverengi pantolon üzerinde yer alabilir.

 

kahverengi pantolon

 

Özel Davetlerde Kahverengi Pantolon Kullanımı

 

Chino model kahverengi pantolon kullanacak erkeklere ufak bir önerimiz var. Bu pantolonları davet edildiğin en özel mekanlara giderken kullanabilirsin. Ancak pantolona mutlaka kemer eklemeni öneriyoruz. Daha şık ve özenli görünmenin sırlarından biri olan kemer, kahverengi pantolonuna çok yakışacak. Peki, özel kombinlerde kahverengi pantolonu hangi parçalar tamamlar?

 

Slim fit gömlek ütülü olduğunda ve renginde de seçici olduğunda çok havalı görünebilirsin. Kahve pantolon üzerinde krem, koyu yeşil, lacivert gömlekleri tercih edebilirsin. Davetlere hazırlanırken ceket giymek istersen koyu kahve ya da lacivert ceket kullanman daha iyi seçim olabilir. Bu ceketlerin içinde açık tonlarda gömlek kullanabilirsin.

 

Kadınlar da özel davetlerde kahverengi pantolon tercih edeceği zaman topuklu ayakkabıyla pantolonun şıklığını öne çıkarabilir. Ayrıca ışıltılı ve aksesuarlı bir bluz ya da gömlek kullanıp davet şıklığı oluşturulabilir. Bu tür kombinlerde kahverengi pantolon altında toprak tonlarında ince topuklu ayakkabılar tercih edilmesi önerilir.



kahverengi şıklığı

Kahverengi Pantolona Eşlik Edecek Çanta Önerileri

 

kahverengi pantolon ile hangi çantayı kullansam diyenleri de unutmadık. Kombinde yer alan tüm ürünler uyumlu şekilde kullanıldıysa sıra geldi çanta seçimine. Eğer çanta eksiğin varsa seni en kısa sürede eçantanın sayısız çanta arşivine bekliyoruz. İhtiyacın olan tüm ürünleri burada bulabilirsin. Özellikle de kahverengi pantolonla uyumlu görünen birçok model sana burada selam verebilir.

 

Bol paça, dar paça, keten ya da kumaş kahverengi pantolon ile her zaman tercih edebileceğin krem çantan dolabında bulunmalı. Özellikle de kısa saplı el çantaları kahverengi pantolonlarını daha şık göstermekte. Spor kahverengi pantolonları ise bel çantası ya da omuz çantasıyla tamamlayabilirsin. Bu durumda ayakkabı rengine göre çanta seçimi yapman önerilir.


çanta önerisi



Kahverengi Pantolona Uyumlu Ayakkabı Modelleri

 

Toprak tonlarını kombinlemek çok kolay. Söz konusu kahverengi pantolon modelleri olduğunda ayakkabı seçimi de saniyeler içinde yapılabilir. Gideceğin mekana, kullanacağın ortama göre kahverengi pantolona ayakkabı seçebilirsin. Şık bir davet için krem topuklu ayakkabı sana bu konuda yardım edecektir. Günlük kombinler için krem renginin bulunduğu ve açık renklerdeki spor ayakkabılarla yola çıkabilirsin mesela.

 

Yaz günlerinde kahverengi pantolon giyeceğin durumlarda hasır sandalet ya da terlikleri dolaptan çıkar ve kullanmaya başla. Tam bir yaz kombini elde etmek için çantan da hasır detaylı olabilir. Kışlık ayakkabılarda ise kahve tonlarında bot kullanmaya özen gösterebilirsin. Siyah neden önermiyoruz? Çünkü kahverengi pantolonları siyah ağırlıklı bot ve ayakkabılar boğmakta. 


kahverengi pantolon



Kahverengi Pantolon Kombinlerinde Kullanılan Eşsiz Ürünler eçantada!

 

eçanta senin için harikalar oluşturmaya devam ediyor. Dolabındaki kahverengi pantolonlara uyum sağlayan çanta, ayakkabı ve aksesuarları en uygun rakamla kapına kadar getiriyor. Sen de bu ayrıcalığı yaşamak istersen birkaç önerimizi inceleyebilirsin. Daha fazlası senin için eçantada!


İlginizi çekebilir: 

 

Vegan Çanta Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladık!

 

Kahverengi Pantolon Modelleri Nasıl Kombinlenir?

 

Modası Geçmeyecek Tasarımlar: Vintage Ne Demek?

 

Konserlerde Şık Olmanı Sağlayacak Kombin Önerileri

 

Her Tarza Uygun Bez Çanta Modelleri ve Kombin Fikirleri

Etiketlendi: Kombinler Moda Dünyası