Pantolon giymeyi sevenlerin tercihlerinden biri olan mom jeans, hemen hemen her mağazada bulunabilen bir üründür. Dolabına şöyle bir göz at ve her mevsim kombinleme konusunda işine yarayacak pantolonları ayır. Eğer hiç bulamadıysan hemen gidip bir tane mom jeans temin et. Çünkü mom jeans pantolonlar, her mevsim kullanışlı olduğu için çeşitli kombinlerine uyum sağlar. Rahatlığı, şık görünmeyi, özgürce hareket etmeyi seviyorsan mom jeans pantolonlar tam sana göre!

 

 

Mom jeans pantolon, yüksek belli ve geniş paçalı kot pantolonların adıdır. Kot dünyasında farklı bir sayfa açan mom jeans modeller, hem rahat giyinmeyi hem de şık görünmeyi sevenler tarafından alınmaktadır. Sen de iş ya da okul ortamında cool görünüp tarzını konuşturmak istersen mom jeans pantolon giyebilirsin.

 

Anne pantolonu adıyla bilinen mom jeans, giydiğinde seni rahat hissettirir. Bacaklarını ve bileklerini sıkmaz. Belinin de düşmesine engel olur. Bu sebeple vücudunun her zaman daha rahat hareket etmesine yardım eder. Annelerin koşturmasına ve telaşına ayak uydurması için tasarlanan mom jeans modeller, artık her kadın için vazgeçilmez bir ürün olmuş durumdadır.

 

Gün içinde çok sık hareket ediyorsan, çocuğunla ilgilenmek için hop oturup hop kalkıyorsan mom jeans giymenin zamanı geldi. Aktif bir iş ve okul yaşamın varsa, şık görünmek için mom jeans giyebilirsin. Peki, mom jeans pantolonlar nasıl kullanılır biliyor musun? Kombinleme fikirleriyle karşındayız.

 

Mom jeans pantolon kombin fikirleri aradığında bu yazımız sayesinde gittiğin her ortamda şık ve cool görüneceksin. Alışveriş yapmadan önce önerilerimize kulak verirsen nokta atışı seçimler yapabilirsin. Bedenine göre ve tarzını yansıtan mom jeans kombin fikirleri işte bu listede!

 


Mom Jeans Nedir? Nasıl Kombin Yapılır?

 

Tişört Kombinleri

 

Mom jeans pantolonları spor bir kombinde giymek istersen tişört yardımıyla birbirinden farklı kombinler yapabilirsin. Tek bir tişört kullanarak yapacağın şık ve rahat kombinler şöyle olabilir:

 

Düz bir beyaz tişört giydiğinde altında mom jeans olabilir. Sade ve rahat olmak istediğinde dolabındaki beyaz tişörtü çıkar ve mom jean ile beraber giy. Rahat bir sneakers ayakkabıyla spor kombini tamamla. Mom jean ile beraber giyebileceğin sneakers ayakkabın yoksa hiç zaman kaybetmeden eçantaya gel ve senin için seçtiğimiz enfes sneakers modellerine göz at.

 

Taşlı tişörtlerin varsa mom jeans pantolonlar ile şık ve cool bir takım oluşturabilirsin. Özellikle de yakasında taşları olan tişörtler yaz günlerinde sade bir şıklık oluşturacaktır.

 

Kış günlerinde mom jeans üzerinde tişört giymek istersen bir ceket çekerek kendini hazır hissedebilirsin. Tişört seçimlerini her renkte kullanabilirsin. 

 



Kazak Kombinleri

 

Mom jean giyen kadınların sık sık tercih ettiği üst giyimlerden bir diğeri de kazak oluyor. Özellikle de havalar soğuduğunda kazak ve mom jeans çekerek anında şıklık oluşturulur. Kazağın rengi ve modeli, kombin detaylarını tamamlıyor. Eğer üzerinde tam oturan bir kazak seçersen; mom jean belinin yüksek olacağını hesaplayarak şık bir kemer kullanabilirsin. Kemer sevmiyorsan ince uzun bir fularla renkli bir detay oluşturabilirsin.

 

Boğazlı kazak giymeyi düşündüğün günlerde, mom jean altında topuklu bir bot kullanabilirsin. Toprak tonlarında kazağın varsa, taba renginde bot kullanarak mom jean şıklığını aynada görebilirsin.

 

V yaka kazak giyeceğin anlarda ise yakandaki boşluğu ince zarif bir kolye ile  doldurabilirsin. Mom jeans pantolon, v yaka kazak ve topuklu bot kullanarak cool görünüm elde edebilirsin.

 



Blazer Ceket Kombinleri

 

Blazer ceket öyle bir parça ki; her zaman rahatça kombin yapabilirsin. Gün içinde mavi, gri, koyu mavi mom jean giymek istediğinde siyah bir blazer ceket alıp pantolonunu klasik ve cool gösterebilirsin. Ceketinin içinde hem kazak hem de askılı giyerek mevsime göre de kombin yapabileceğini unutma.

 

Yaz aylarındasın ve spor ayakkabın üzerinde mom jean kullanmak istiyorsun. Blazer ceket içinde ip askılı tişört tercih edebilirsin. Ya da sıfır yakalı düz bir spor tişört. Bu kombinlerinde pantolonun ön planda olacağı için dilediğin tişört modelini ceket içinde kullanabilirsin.

 

Ofis şıklığını konuşturmak isteyen kadınlara da bir blazer ceket önerimiz olacak. İnce trikodan örülmüş boğazlı sıfır kollu üst giyimleri, blazer ceketle beraber mom jean üzerinde giyebilirsin. Şık bir topuklu bot ya da stilettoyu da aldığında senden daha şık giyineni görene aşk olsun!

 

Sunum yapmak istediğinde de mom jean üzerinde blazer ceket giymeyi düşünebilirsin. Yakalı bir gömlek kullanarak ceket - mom jean - gömlek ve topuklu ayakkabı kombini yapabilirsin. 

 



Büstiyer Kombinleri

 

Mom jean pantolonlar üzerinde en çok tercih edilen yazlık modeller nelerdir diye düşünürsen modacılar sana büstiyeri de önerecektir. Eğer sıcak günlerde daha rahat giyinmek istersen spor ve şık büstiyerleri tercih edebilirsin. Bu modeller yüksek belli mom jeans pantolonlarla seni çok havalı gösterecek.

 



Çıtçıtlı Body Kombinleri

 

Mom jean pantolonları kombinlemenin kolay yollarından biri de çıtçıtlı body ile kullanmaktır. Uzun kollu ya da kısa kollu çıtçıtlı body giyerek rahatça hareket edebileceğin kombinleri yapabilirsin. Bu tür kombinlerinde belin, sırtın açılmadan daha özgürce hareket edebilirsin. Çıtçıtlı bodyler, mom jean pantolonlarla çok şık bir görünüm oluşturuyor. Eğer desenli bir body seçersen, mom jean üzerinde oldukça cool bir görünüm elde edebilirsin.

 



Polar Kombinleri

 

Her zaman spor giyinmeyi seviyorum diyorsan mom jean üzerinde polar tercih edebilirsin. Ancak böyle günlerde spor ayakkabı giymen gerektiğini de unutma. Dilersen Converse model ayakkabıları kullanabilirsin. Polar üst giyimler spor ürünler olduğu için baştan ayağa spor detaylar kullanmalısın. Özellikle de sweatshirt giyeceğin günlerde spor bot, Converse, sneakers giyebilirsin.

 



Kot Ceket Kombinleri

 

Mom jean  pantolonlar kot kumaştan üretilir. Eğer bu pantolonların üzerinde kot ceket kullanırsan içine giyeceğin tişörtün de düz renk olması önerilir. Çok karışık desenli giyersen, aynaya baktığında kombin yorucu görünebilir. Mom jean pantolonun tonlarına en yakın renkte seçeceğin kot ceket sayesinde takım giymiş hissi verebilirsin. Beyaz tişört, bej rengi tişört işe daha fresh bir kombin tamamlayabilirsin. Bu gibi günlerde beyaz sneakers giymen seni daha şık gösterecektir.

 



Leopar Desenli Ürünlerin Kombinleri

 

Leopar detaylarını seven birçok kadın vardır. Bu deseni mom jean pantolonla kullanmak isteyenlere ufak bir önerimiz olacak. Eğer leopar desenli gömlek ya da tişörtün varsa, açık renkli mom jean giymeye çalışabilirsin. Lacivert ve daha koyu tonlardaki mom jean pantolonlar, leopar deseniyle bir arada olduğunda daha boğulmuş bir kombin sunar. Bu nedenle açık mavi mom jean seçebilirsin.

 

Mom jean giydiğinde leopar desen kullanacaksan, siyah bir bot ya da beyaz bir sneakers kullanabilirsin. Botla şık, sneakerla da cool kombin yapabilirsin.

 



Çiçek Desenli Bluz Kombinleri

 

Bahar geldiğinde kombinlerinde de çiçek açsın istersen, mom jean pantolon üzerinde çiçekli bluzler giyebilirsin. Eğer çok renkli bir bluz seçersen mom jean altında açık tonlarda topuklu bir ayakkabı kullanabilirsin. Crop model ya da büstiyer tarzı çiçekli bluz alıyorsan krem renklerinde şık bir topuklu ayakkabıyla günün en iyi giyineni sen olabilirsin.

 

Kış kombinlerinde çiçek desenli ürünler kullanırsan, mom jean altında sneakers giyebileceğini hatırla. Çiçekli bir triko, açık tonlarda mom jean pantolon ve çiçeklerinin rengini tamamlayan spor bir ayakkabı sayesinde cool kombinle dışarı çıkabilirsin.

 

 

İlgini Çekebilir:
 

 

Ayakkabı Çanta Kombini Nasıl Olmalı?

 

Leopar Desenli Kombinler: 7 Göz Alıcı Fikir

 

Türk Influencerlardan Göz Alıcı Çanta Seçimleri

Sezonu Çiçek Gibi Aç: Tatil İçin En İyi Elbise Tavsiyeleri

Etiketlendi: Kombinler Moda Dünyası