Özellikle bahar aylarında, havalar yavaş yavaş ısınmaya başlayıp içimiz de enerji ile dolmaya başladığı anlarda, giyim tarzımız da o enerjiye eşit şekilde değişmeye başlıyor.

Daha renkli, daha açık renklerde kıyafetler dolaplarda yer alıyorken o açık renk kıyafetlerden biri yaz-kış, ilkbahar-sonbahar demeksizin her daim gardırobumuzda kombinlenmeyi ve dışarıda giyilmeyi bekliyor.


krem pantolon nasıl kombinlenir

Bahsettiğim parça tabii ki krem rengi pantolonlar. Özellikle erkeklerin bahar aylarında tercih ettiği, kadınların ise mevsim farketmeksizin severek aldığı ve kullandığı bir parça olan krem pantolonlar oldukça şık dursalar da kombinleme kısmında birtakım soru işaretlerine sebebiyet verebilirler.

 

Krem pantolon kombinleri nasıl yapılır? Sıcak ve soğuk havalara göre nelerle kombinleyebiliriz? Erkekler ne tarz aksesuarlar seçerse daha hoş olur ya da kadınlar için krem rengi pantolonu tamamlayıcı parçalar nelerdir? 

Tüm bu soruların cevabını ve çok daha fazlasını senin için bu yazımızda derledik. Umarız aldığın ama nasıl kombinleyeceğine güvenemediğin için öylece dolabında tuttuğun o pantolonu bu yazının sonuna geldiğinde olduğu yerden çıkarırsın ve bir sonraki dışarı çıkışında büyük bir özgüvenle giyersin. 

Krem Pantolon Hangi Renklerle Kombinlenebilir?

 

  • Çok severek, deyim yerindeyse için giderek aldığın bir krem rengi pantolonun olduğunu varsayalım. 

  • Nasılsa beyaza yakın bir renk siyah ile gayet güzel kombinlerim diye düşünüp satın almış olman da oldukça olası.

  • Bu düşüncende yanılmadığını söylemememizde de bir sakınca yok tabii ki. 

  • Ancak krem pantolon yalnızca siyah ile kombinlenir gibi bir durum söz konusu da değil. 

  • Bu nedenle önce sana krem pantolonunu hangi renklerle kombinleyebilirsin biraz bundan bahsedip hemen ardından ne tarz aksesuarlar ve ayakkabılar tercih edebileceğinle ilgili kısma geçeceğiz.

  • Krem pantolonunu bordo, lacivert, mor, kahverengi, taba rengi, yeşilin tonları, ve hatta pantolonun rengi olan krem ile rahatlıkla kombinleyebilirsin.

  • Renk çeşitliliği açısından sana oldukça geniş bir kullanım alanı sağlayan krem pantolonunu yalnızca siyah ile kombinlemek, pantolonun kendisine yapılmış bir haksızlık olacağından sana vereceğimiz önerilerde de elimizden geldiğince bu renklerde ve tonlarında ürünler seçeceğimizi açıkça söyleyelim.


krem pantolon kombinleri

Krem Pantolon Kombinleri Nasıl Yapılır?

 

Gömlekler

 

  • Konu pantolon kombinlemek olduğunda, özellikle de bu pantolon krem rengi ise, tercih edeceğin ilk şey uygun ve şık bir gömlek bulmak olmalı. 

  • Havaların sıcaklık ve soğukluk durumlarına göre ince veya kalın bir gömlek her daim kurtarıcı bir parça olacağı gibi, tamamlayıcı bir parça da olacaktır. 

  • Kadın ve erkek fark etmeksizin krem pantolon kombini olarak uygun hoş bir gömlek, olmazsa olmazlardan biri olacaktır.


krem pantolon kombinleri

Deri Ceket

 

  • Havaların serin olduğu bir zamanda krem pantolon kombini yapmak istiyorsan, en uygun kombin tamamlayıcısı tabii ki deri ceket olur. 

  • Hem şık oldukları için, hem de sıcak kalmana yardımcı olacakları için bir deri ceket olmazsa olmaz gardırop parçalarından biri olmalı.

  • Daha asi bir havaya sahip kişiliğin varsa, deri ceketine uygun olarak seçeceğin botlar havanı bir anda değiştirecek ve yükseltecek. 

  • Aşağıda senin için seçtiğimiz bot önerilerimize bakabilir ve daha fazlası için ecanta.com.tr’yi ziyaret edebilirsin. 

     



Botlar

 

  • Yukarıda da belirttiğimiz gibi konu asi kişiliğini dışarı çıkarmak olduğunda ve bunun tamamlayacak bir şeyler aradığında postal benzeri botlar senin için doğru bir tercih olacaktır. 

  • Krem rengi pantolonunla yaratacakları tezatlık ayrı bir hava katacağı için eğer illa krem pantolon ve siyah uyumu yakalamak istiyorsan bunu botlardan yana kullanmanı şiddetle tavsiye ederiz.

  • Peki ne tarz botlar tercih edebilirsin kısmına geldiğimizde ise senin için birkaç önerimiz hazır. 

 

Model: Tommy Hilfiger Material Mix Th Bootıe Kadın Bot 

 

Kalın tabanı, uzunluğu ve bağcıklı yapısıyla oldukça şık ve kolay kolay eskimeyecek bir kadın botu ile ilk önerimize başlıyoruz. Asi imajından ve şıklığından ödün vermemen için tabanın üst yüzeyinde bulunan küçük parlak taşlar da oldukça tamamlayıcı bir görüntüye imza atıyorlar. Bu kış ayında ayaklarını sıcak tutmak ve etkileyici bir görüntüye sahip olmak istersen krem pantolonuna çok yakışacak olan bu bota ecanta.com.tr’den bakabilirsin.

 

Model: Tommy Hilfiger Warm Tumble Leather Erkek Bot

 

Kreme sadece siyah yakışır zorunluluğununu olmadığının en büyük göstergesi olacak olan Tommy Hilfiger’ın bu kahverengi erkek botu, soğuk kış aylarında ayağını sıcacık tutarken sana oldukça tarz bir oduncu havası da katacaktır. Bahsettiğimiz gibi bir gömlek ve deri ceketle kombinlediğin krem pantolonunun altına giyeceğin bu botlar uzun yıllar boyunca kullanıma elverişli malzemeler olan deri ve kauçuktan üretildiği için senin vazgeçilmez botların olacaklar. Bu konuda bize güven. Başka rengini görmek istersen ise seni ecanta’ya bekleriz.

 

Spor Ayakkabılar

 

  • Kış ayları için kombin tamamlayıcı önerimizi yaptık.

  • Peki ya havalar ısınıp bahar ayları gelmeye başladığında?

  • Tabii ki o zamanlarda da senin yanında olacak olan kombin tamamlayıcımız spor ayakkabıları olacak.

  • Hoş bir tişört ile kombinlediğin krem pantolonunun altına giyeceğin sneakers tarzı ayakkabılar oldukça modern bir havaya sahip olmana olanak sağlayacaklardır.

  • Eğer sneakers tercih edemem tabanı biraz yüksek olsun dersen de krem pantolon ve tişört kombinini koşu ayakkabıları ile de rahatlıkla tamamlayabilirsin.

 

Model: Tommy Hilfiger Core Corporate Textile Sneaker Erkek Ayakkabı

 

Koyu mavi hatta daha çok lacivert tonlarındaki bu sneaker erkek ayakkabısını anlatmak için basit, etkili ve zamansız kelimelerini kullanmamız oldukça yeterli olur. Çünkü görünüşte oldukça sade görünen bu ayakkabı, yukarıda söylediğimiz şekilde kombinlemen durumunda eforsuz şıklık tanımının vücut bulmuş hali olacak. Bu nedenle senin yerinde olsak şimdiden bu ayakkabıya bakıp bahara hazırlık yapmaya başlardık.

 

 

Model: Guess Ederla Low Cut Kadın Sneakers

 

Kombinlerinde hareketi seven biriysen, ve her defasında tişörtlerinde bu hareketi yaratmaktan sıkıldıysan, işte senin için şahane bir öneri! Tatlı bir sarı ve mavi tonunun bir araya gelmesiyle ve oldukça hareketli logolu görüntüsüyle Guess’in bu ayakkabıları, ilkbahardan sonbahara kadar senin için vazgeçilmez olacaklar. 

 

Şallar ve Atkılar

 

  • Konu kombin olduğunda, havalarda her geçen gün daha da soğuyorken sana verebileceğimiz bir diğer aksesuar önerisi tabii ki atkılar olacaktı. 

  • Krem rengi bir pantolonla yapacağın kombine vurucu ve göze çarpıcı bir atkı eklemen durumunda başlı başına tamamlayıcı bir görüntüye kavuşmuş olursun. 

  • Ayrıca bu soğuk havalarda ısınmana da yardımcı olacak olan şallar ve atkılar, üşümeden de şık olunabileceğinin en büyük kanıtı olacaklardır. 

 

Model: Calvin Klein Basic Rib Erkek Atkı ve Bere Takımı

 

Krem rengi pantolonun ve yine krem tonlarında yaptığın bir kombinin üzerine tamamlayıcı ve göz önüne çıkan lacivert rengindeki bu bere ve atkı takımı, seni soğuktan korurken aynı zamanda oldukça tarz bir imaja da sokacak. Bu bere ve atkı takımı ile krem renklerini düşündüğünde akla ilk gelen siyahın yerine oldukça hoş bir alternatif sağlamış olacaksın. 

 

 

Model: Tommy Hilfiger Th Effortless Kadın Atkı

 

Kış geldi diye karalar bağlamak zorundaymışız gibi yaratılan hissiyata ve algılara inat bu pudra pembesi tatlı mı tatlı atkı hem kombinlerinin tamamlayıcısı olacak hem de sana kış günlerinde dahi enerji verecek. Açık renkler koyu renklerle kombinlenir algısını da yıkacak olan bu atkı krem pantolon kombinlerinin vazgeçilmez bir parçası olacak.

 

Eğer tüm bu önerileri beğendiysen ve çok daha fazlasına bakmak istiyorsan seni online alışveriş platformu olan ecanta.com.tr’ye bakman için davet ediyoruz. Güvenilir online alışveriş platformu olan ecanta, pek çok ürün çeşitliliği ile her türlü kombinine uyum sağlayacak aksesuarlarıyla senin için en doğru tercih olacaktır. 

 

 

İlgini Çekebilir:

En Çekici Sweatshirt Kombinleri

Kış Kombinleri İçin 8 Harika Görünüm

Üniversite Kombinleri Nasıl Olmalı?

Chino Pantolon Nedir? Nasıl Giyilmeli?

Kışın Crop Top Kombini Yapmanın İpuçları

Ünlü Markalardan 2022 Kış Bot Modelleri

Zümrüt Yeşili Renk Modasını Nasıl Yakalarsın?

Pantolon Gömlek Kombinlerinde En İyi 5 Tavsiye

Etiketlendi: Kombinler Moda Dünyası